fredag den 24. juni 2011

Er der noget du savner?

Velkommen til denne uges Fredags-blog!

I onsdags skrev vi ud på vores Facebook-side og spurgte til, hvilken garn-producent, der er jeres favorit, men det er jo ikke alle jer her på Blogger, som er med på Facebook endnu, så derfor vil vi gerne give netop dig en chance for at komme med dit input.

Spørgsmålet på Facebook lød:
"Hvilken garn-producent er din favorit?"


Op til afstemning
Vi listede vores faste producenter op til afstemning og gav mulighed for tilføjelser, men det kan jo sagtens ske, at du savner noget garn fra et bestemt firma. KreStoffer.dk fører lige nu Drops, Dale, Schachenmayr og Sandnes, men måske sidder du derude og savner Hjertegarn eller noget helt sjette.

Vi lytter til vores kunder
Hos KreStoffer.dk vil vi utrolig gerne lytte til vores kunder og tilpasse os dine behov, men de færreste kunder skriver uopfordret. Derfor giver vi dig nu chancen for opfordret at byde ind med din uforbeholdne mening og ønsker. Tilføj blot en kommentar under bloggen. Forhåbentligt kan vi lære noget af det og blive endnu bedre i fremtiden :)

Efter 20 år lærer vi stadig
Selv om vi i år kan fejre 20 års jubilæum, så er vi ikke blevet for gamle til at lære nyt. Tværtimod! Med tiden har vi, som så mange andre før, erfaret at det er vigtigt at lytte til kundernes ønske. Vi håber derfor inderligt, at du vil tage imod dette tilbud om indflydelse og tillade os at lære af dig.

God weekend!

- KreStoffer.dk



Få bloggen på mobilen:
QR-kode til bloggen

fredag den 17. juni 2011

Drops Supersale med sommergarn

Velkommen til denne uges Fredags-blog! Vi håber I nød pinsen i sidste uge og måske blev der syet og strikket rundt omkring?

Selvom der opstår lidt gråvejr rundt omkring, så er det jo trods alt blevet sommer og solen skinner så meget, at vi er kommet i sommerhumør. Derfor fejrer vi solskinnet med et kæmpe udsalg, som løber helt frem til 12. august.

Drops Supersale Summer giver dig rabat på alle sommergarner og vanen tro skærer vi 30 % af prisen, så du rigtig kan få noget for hænderne i løbet af sommeren. Alle varerne er rullet ind på vores webshop, så du kan allerede nu logge ind på www.krestoffer.dk og se det store udvalg af garner til sommeren.


Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilke spændende kreationer man kan lave. I sidste uge så vi jo en hæklet æggemad på Facebook, som ganske vist kun er til pynt, men mulighederne er uden tvivl mange.

Du kan finde alle sommergarnerne i vores webshop under Garn, men vi har selvfølgelig også mange andre gode tilbud til dig. Kig ind forbi vores webshop og lad dig inspirere til sommerens aktiviteter.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi sender ud når vi har gode tilbud og spændende nyheder. Du kan tilmelde dig på vores forside (se højre side).

God weekend :)

- KreStoffer.dk

fredag den 10. juni 2011

KreStoffer.dk's blog kan nu læses på mobilen

Sidste uges blog
I sidste uge kunne vi berette om næste sæsons farver og mode i vores Fredags-blog "Efterårets farver og mode". Hvis du endnu ikke har læst den, så fortvivl ikke - du kan nå det endnu. Den ligger i vores arkiv og vi sletter intet.

Pinse-weekend
I den meget snart forestående weekend er det pinse og for mange betyder det, at der skal besøges familie - både nært og fjernt. Mangler du lidt at fordrive tiden med, så har vi et godt bud. Nu kan du nemlig læse vores blog på mobilen.

KreStoffer.dk med på farten
Hvis du er den stolte indehaver af en smartphone eller en mobil med Internet-adgang, så kan du læse alle vores blogindlæg hvorend du befinder dig. Alt hvad du skal gøre er at gå ind på krestofferdk.blogspot.com/?m=1 og gemme siden som et bogmærke på telefonen. På den måde har du altid let adgang til de seneste opdateringer fra KreStoffer.dk.

Scan bloggen ind på mobilen
Har du en smartphone, kan du spare dig selv for lidt tid ved at scanne koden herunder med din mobil. Den leder dig direkte hen til vores blog, som du nemt kan gemme i telefonen. Hvis du ikke har en app til at scanne koder med, så kan vi anbefale Scan Life eller Google Goggles. Begge apps er helt gratis :)
God pinse til alle
Vi håber I alle sammen får en fantastisk pinse! Skulle der blive tid til at lave et par kreationer i weekenden, så del dem endelig med os på Facebook. Her kan du både uploade billeder og smide kommentarer, samt få en masse god tilbud - kun for fans på Facebook.

Krestoffer.dk på Facebook
Du kan følge os på Facebook lige her. Tryk på Like eller Synes godt om.



- KreStoffer.dk

fredag den 3. juni 2011

Information om efterårets farver og mode

Opfølgning på modekonkurrencen
Velkommen til denne uges Fredags-blog. Først og fremmest vil vi gerne sige tak for jeres deltagelse i vores modekonkurrence. Det var fantastisk at se så mange gode og varierede forslag - faktisk 50 forskellige bud. Heldigvis fandt vi da en vinder af gavekortet og det blev Helle Sandberg Kromann, som løb af sted med sejren. Stort tillykke til Helle!

De tre farver
Da vi annoncerede vinderen mandag formiddag, lovede vi jer lidt mere information om efterårets farver og mode. Som I måske husker er det grå, jordfarver og armygrøn, som kommer til at dominere efterårets kollektioner og farveudbud. Der er selvfølgelig nogle afstikkere hist og pist, men de tre farver vil vi komme til at se rigtig meget til efter sommer.


Farvernes anvendelse og kombinationer
Grå i alle nuancer er som sagt en af efterårets store farver. Det er en utrolig elegant og sofistikeret farve og den behøver heldigvis ikke være synonym med en grå mus, der går i et med væggen. Det stilrene design i grå nuancer kan let gøres spændende og iøjenfaldende med et frækt snit eller et lækkert mønster.

Jordfarver bliver også en af de dominerende farver og de matcher jo i sandhed efterårets visuelle udtryk, når man går en tur i skoven i oktober måned. Men jordfarver betyder ikke, at man skal ligne en blottet skovbund. Derimod kan jordfarverne i høj grad give et klassisk design et frisk pust og bringe nyt liv til gamle klude.

Armygrøn er den sidste af de tre dominerende farver, som har mange frække kombinationsmuligheder. Et spændende match er jo for eksempel karrygul, der virkelig giver et spil for øjnene. Karrygul er i øvrigt også en af efterårets mange bi-farver, lige som klassikeren sort. Armygrøn og sort er blandt andet også en virkelig lækker sammensætning.

Vi er allerede i gang med at lave nye snitmønstre til efterårskollektionen og det skal vi nok fortælle meget mere om senere.

KreStoffer.dk