onsdag den 6. juli 2011

Krestoffer.dk fejrer sine kunder i sommervarmen

Velkommen til denne uges Fredags-blog, som udgives onsdag denne gang :)

Bloggen kommer før tid i denne uge, da vi simpelthen ikke kan vente med at melde dette ud: Vi vil gerne fejre jer, vores kunder, som har været med til at skabe stor succes i vores webshop.

KreStoffer.dk har jer at takke for vores succes, så det fejrer vi med at kæmpe udsalg med 30 % rabat og fri fragt ved køb over 700 kroner!

Udsalget gælder i uge 28, 29 og 30, men vi tyvstarter allerede d. 6. juli 2011. For at få rabatten i webshoppen, skal du indtaste rabatkoden "fest", når du laver din bestilling.


Butikken i Odense holder ferielukket i de samme uger - 28, 29 og 30 - men vores webshop holder aldrig ferielukket.

Sommerudsalgets 30 % omfatter:


NB: Begrænset mængde. Gælder så længe lager haves.

For at gøre brug af rabatterne skal du indtaste rabatkoden "fest", når du har lagt dine varer i kurven på webshoppen. Der er fri fragt ved bestillinger over 700 kroner.

Butikken i Odense, vores Facebook, Twitter og denne blog holder ferielukket i ugerne 28, 29 og 30. Vi åbner igen d. 1. august 2011. Webshoppen holder åbent i hele perioden og du kan få leveret dine varer hele sommeren som du er vant til.

Vi håber, at du får mulighed for at nyde lidt sommer, sol og strand mens vi er væk - det vil vi i hvert fald prøve på - og husk nu, at strikketøj og symaskine kan tages med uden for i det gode vejr :)

På vores Facebook-væg er du altid velkommen til at dele billeder, historier eller lignende med os. Hvis du får lavet nogle kreationer i løbet af sommeren, så tag et billede af dem og del det på vores væg. Vi nyder at se billeder af de interessante ting vores kunder får lavet.

Endnu engang tak for al jeres støtte! Vi håber I vil nyde udsalget :)

God sommer til alle!

- KreStoffer.dk

NB: Udsalget gælder fra d. 11. juli til og med d. 31. juli 2011, men vi tyvstarter d. 6. juli.



Få bloggen på mobilen:
QR-kode til bloggen

fredag den 1. juli 2011

Efteråret kommer til sommer - syskolen går på ferie

Velkommen til denne uges Fredags-blog!

I dag er det sidste dag i syskolen og alle vores elever er ved at lægge sidste hånd på deres projekter. Kreativ Syskole er en af de eneste syskoler i landet, som trækker sommerferien så langt, men vores elever nyder jo at komme her og arbejde med deres syning, så hvorfor skulle vi lukke ned, bare fordi ferien kommer nærmere?

Få pladser tilbage
Om fem uger åbner vi dørene op igen - og med nye elever på holdene. De fleste hold er allerede booket op og der er kun få ledige pladser tilbage, så hvis du kunne tænke dig at blive en del af et kreativt og inspirerende miljø, hvor du kan komme og arbejde med dine ting blandt ligesindede, så skynd dig at få tilmeldt dig til Kreativ Syskole.


En inspirerende tid
De nye hold starter i uge 32, så det bliver kun lige til fem ugers sommerferie for de fleste elever, men det burde vel også være tid nok til at få indsamlet ny inspiration rundt omkring i verden. Vi glæder os i hvert fald til at se eleverne igen efter sommer. Der er altid en masse gode historier efter en lang pause og det er en af de mest inspirerende tider på året.


Efteråret kommer til sommer
Efterårets mode og farver trænger sig jo efterhånden også på, selvom sommeren dårlig nok er begyndt, men det tager jo lidt tid at få syet alt sit tøj inden efteråret kommer, så det er med at være ude i god tid. Derfor udkommer vores katalog også i midten af august, så alle har en chance for at hente inspiration til nye kreationer.

Line2Line er på vej igen
Vores to designere, Betina og Sanne, lægger i næste uge sidste hånd på vores nye Line2Line-mønstre inden vi går på sommerferie. Vi glæder os rigtig meget til at vise den nye sæsons mønstre frem for jer!

Vi håber I alle sammen får en dejlig og inspirerende weekend!

- KreStoffer.dk



Få bloggen på mobilen:
QR-kode til bloggen