fredag den 3. juni 2011

Information om efterårets farver og mode

Opfølgning på modekonkurrencen
Velkommen til denne uges Fredags-blog. Først og fremmest vil vi gerne sige tak for jeres deltagelse i vores modekonkurrence. Det var fantastisk at se så mange gode og varierede forslag - faktisk 50 forskellige bud. Heldigvis fandt vi da en vinder af gavekortet og det blev Helle Sandberg Kromann, som løb af sted med sejren. Stort tillykke til Helle!

De tre farver
Da vi annoncerede vinderen mandag formiddag, lovede vi jer lidt mere information om efterårets farver og mode. Som I måske husker er det grå, jordfarver og armygrøn, som kommer til at dominere efterårets kollektioner og farveudbud. Der er selvfølgelig nogle afstikkere hist og pist, men de tre farver vil vi komme til at se rigtig meget til efter sommer.


Farvernes anvendelse og kombinationer
Grå i alle nuancer er som sagt en af efterårets store farver. Det er en utrolig elegant og sofistikeret farve og den behøver heldigvis ikke være synonym med en grå mus, der går i et med væggen. Det stilrene design i grå nuancer kan let gøres spændende og iøjenfaldende med et frækt snit eller et lækkert mønster.

Jordfarver bliver også en af de dominerende farver og de matcher jo i sandhed efterårets visuelle udtryk, når man går en tur i skoven i oktober måned. Men jordfarver betyder ikke, at man skal ligne en blottet skovbund. Derimod kan jordfarverne i høj grad give et klassisk design et frisk pust og bringe nyt liv til gamle klude.

Armygrøn er den sidste af de tre dominerende farver, som har mange frække kombinationsmuligheder. Et spændende match er jo for eksempel karrygul, der virkelig giver et spil for øjnene. Karrygul er i øvrigt også en af efterårets mange bi-farver, lige som klassikeren sort. Armygrøn og sort er blandt andet også en virkelig lækker sammensætning.

Vi er allerede i gang med at lave nye snitmønstre til efterårskollektionen og det skal vi nok fortælle meget mere om senere.

KreStoffer.dk

1 kommentar:

  1. ja - det er så rigtig som det er sagt, men jeg tænker at ikke kommer uden om sort. Sort gør en forskel i mange tilfælde ... gode til kontraster og til at få de andre farver mere frem ...

    SvarSlet