mandag den 24. februar 2014

NYE METERVARER PÅ KRESTOFFER.DK

Så er der begyndt at komme nye varer på KreStoffer.dk, vi har fundet et godt udvalg af nye spændende stoffer, der følger de nye trends samt en god bunke børne stoffer. Alle købte metervarer er naturligvis i den bedste kvalitet. 

SORT/HVID
En af de trends vi har købt ind til er sort/hvid. Hvem har ikke oplevet at man står og mangler en; Kjole, jakke eller tunika til en lejlighed? derfor har vi valgt, at hjælpe jer med en billig, hurtig og unik løsning på hvordan, I kan tage afsted i noget, der 100% er noget i kan lide. Denne trend er styret af den grafiske opstilling. 

Bomuld med grå cirklerViscose med grafiske streger og pileBomuld/polyester i grafisk strik
Her er et lille udvalg af, hvad I kan finde på KreStoffer.dk i den nye kategori ''TEMA Sort/hvid'' 

ETNISKE PRINTS
En anden trend vi har købt ind til er etniske prints. Mange designere har taget inspiration i subkulturer rundt omkring i verden såsom; Kenya, Kina og Indonesien. Og nu hvor vi går forår/sommer i møde, skal der naturligvis være nogle farver og prints til de mere excentriske af jer. Denne trend er styret af stærke prints og farver.

Tribal inspireret printViscose med abstrakt tiger printViscose med kinesiske blomster
Her et et lille udvalg af, hvad I kan finde på KreStoffer.dk i kategorien ''Nyheder 2014''

NATUR
En tredje trend vi har købt ind til er natur. Selvom vi går en mere farverigt og lys sæson i møde, har mange designere valgt at holde sig til et meget naturligt og roligt udtryk, ''gået tilbage til naturen'' kan man vel godt kalde det. Denne trend er styret af jordfarver med farvekontraster.

 Viscose med natur watercolor lookViscose med slangeskindsprintRapport med dyrepletter
Her er et lille udvalg af, hvad I kan finde på KreStoffer.dk i kategorien ''Nyheder 2014''

NYHEDER
For at hjælpe jer lidt med, at finde det rigtige stof, har vi gjort lidt mere for jer. Vi har valgt at smide alle metervarene op på modeller i rigtig størrelsesforhold, så I kan få en idé om, hvordan stoffet vil ta' sig ud, på en opsyet model. 

 metervarer bomuld med blomsterprintmetervare bomuld grafisk bullseyemetervare viscose psykedelisk printmetervare viscose net ombre grønmetervare viscose farverige cirkler
Her er et lille udvalg af, hvad I kan finde på KreStoffer.dk i kategorien ''Nyheder 2014'' så i har nemmere ved, at beslutte jer for hvilke metervarer, der er noget for jer.


Få bloggen på mobilen:
QR-kode til bloggen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar