onsdag den 6. juli 2011

Krestoffer.dk fejrer sine kunder i sommervarmen

Velkommen til denne uges Fredags-blog, som udgives onsdag denne gang :)

Bloggen kommer før tid i denne uge, da vi simpelthen ikke kan vente med at melde dette ud: Vi vil gerne fejre jer, vores kunder, som har været med til at skabe stor succes i vores webshop.

KreStoffer.dk har jer at takke for vores succes, så det fejrer vi med at kæmpe udsalg med 30 % rabat og fri fragt ved køb over 700 kroner!

Udsalget gælder i uge 28, 29 og 30, men vi tyvstarter allerede d. 6. juli 2011. For at få rabatten i webshoppen, skal du indtaste rabatkoden "fest", når du laver din bestilling.


Butikken i Odense holder ferielukket i de samme uger - 28, 29 og 30 - men vores webshop holder aldrig ferielukket.

Sommerudsalgets 30 % omfatter:


NB: Begrænset mængde. Gælder så længe lager haves.

For at gøre brug af rabatterne skal du indtaste rabatkoden "fest", når du har lagt dine varer i kurven på webshoppen. Der er fri fragt ved bestillinger over 700 kroner.

Butikken i Odense, vores Facebook, Twitter og denne blog holder ferielukket i ugerne 28, 29 og 30. Vi åbner igen d. 1. august 2011. Webshoppen holder åbent i hele perioden og du kan få leveret dine varer hele sommeren som du er vant til.

Vi håber, at du får mulighed for at nyde lidt sommer, sol og strand mens vi er væk - det vil vi i hvert fald prøve på - og husk nu, at strikketøj og symaskine kan tages med uden for i det gode vejr :)

På vores Facebook-væg er du altid velkommen til at dele billeder, historier eller lignende med os. Hvis du får lavet nogle kreationer i løbet af sommeren, så tag et billede af dem og del det på vores væg. Vi nyder at se billeder af de interessante ting vores kunder får lavet.

Endnu engang tak for al jeres støtte! Vi håber I vil nyde udsalget :)

God sommer til alle!

- KreStoffer.dk

NB: Udsalget gælder fra d. 11. juli til og med d. 31. juli 2011, men vi tyvstarter d. 6. juli.Få bloggen på mobilen:
QR-kode til bloggen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar