fredag den 1. juli 2011

Efteråret kommer til sommer - syskolen går på ferie

Velkommen til denne uges Fredags-blog!

I dag er det sidste dag i syskolen og alle vores elever er ved at lægge sidste hånd på deres projekter. Kreativ Syskole er en af de eneste syskoler i landet, som trækker sommerferien så langt, men vores elever nyder jo at komme her og arbejde med deres syning, så hvorfor skulle vi lukke ned, bare fordi ferien kommer nærmere?

Få pladser tilbage
Om fem uger åbner vi dørene op igen - og med nye elever på holdene. De fleste hold er allerede booket op og der er kun få ledige pladser tilbage, så hvis du kunne tænke dig at blive en del af et kreativt og inspirerende miljø, hvor du kan komme og arbejde med dine ting blandt ligesindede, så skynd dig at få tilmeldt dig til Kreativ Syskole.


En inspirerende tid
De nye hold starter i uge 32, så det bliver kun lige til fem ugers sommerferie for de fleste elever, men det burde vel også være tid nok til at få indsamlet ny inspiration rundt omkring i verden. Vi glæder os i hvert fald til at se eleverne igen efter sommer. Der er altid en masse gode historier efter en lang pause og det er en af de mest inspirerende tider på året.


Efteråret kommer til sommer
Efterårets mode og farver trænger sig jo efterhånden også på, selvom sommeren dårlig nok er begyndt, men det tager jo lidt tid at få syet alt sit tøj inden efteråret kommer, så det er med at være ude i god tid. Derfor udkommer vores katalog også i midten af august, så alle har en chance for at hente inspiration til nye kreationer.

Line2Line er på vej igen
Vores to designere, Betina og Sanne, lægger i næste uge sidste hånd på vores nye Line2Line-mønstre inden vi går på sommerferie. Vi glæder os rigtig meget til at vise den nye sæsons mønstre frem for jer!

Vi håber I alle sammen får en dejlig og inspirerende weekend!

- KreStoffer.dkFå bloggen på mobilen:
QR-kode til bloggen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar