fredag den 24. juni 2011

Er der noget du savner?

Velkommen til denne uges Fredags-blog!

I onsdags skrev vi ud på vores Facebook-side og spurgte til, hvilken garn-producent, der er jeres favorit, men det er jo ikke alle jer her på Blogger, som er med på Facebook endnu, så derfor vil vi gerne give netop dig en chance for at komme med dit input.

Spørgsmålet på Facebook lød:
"Hvilken garn-producent er din favorit?"


Op til afstemning
Vi listede vores faste producenter op til afstemning og gav mulighed for tilføjelser, men det kan jo sagtens ske, at du savner noget garn fra et bestemt firma. KreStoffer.dk fører lige nu Drops, Dale, Schachenmayr og Sandnes, men måske sidder du derude og savner Hjertegarn eller noget helt sjette.

Vi lytter til vores kunder
Hos KreStoffer.dk vil vi utrolig gerne lytte til vores kunder og tilpasse os dine behov, men de færreste kunder skriver uopfordret. Derfor giver vi dig nu chancen for opfordret at byde ind med din uforbeholdne mening og ønsker. Tilføj blot en kommentar under bloggen. Forhåbentligt kan vi lære noget af det og blive endnu bedre i fremtiden :)

Efter 20 år lærer vi stadig
Selv om vi i år kan fejre 20 års jubilæum, så er vi ikke blevet for gamle til at lære nyt. Tværtimod! Med tiden har vi, som så mange andre før, erfaret at det er vigtigt at lytte til kundernes ønske. Vi håber derfor inderligt, at du vil tage imod dette tilbud om indflydelse og tillade os at lære af dig.

God weekend!

- KreStoffer.dkFå bloggen på mobilen:
QR-kode til bloggen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar