fredag den 10. juni 2011

KreStoffer.dk's blog kan nu læses på mobilen

Sidste uges blog
I sidste uge kunne vi berette om næste sæsons farver og mode i vores Fredags-blog "Efterårets farver og mode". Hvis du endnu ikke har læst den, så fortvivl ikke - du kan nå det endnu. Den ligger i vores arkiv og vi sletter intet.

Pinse-weekend
I den meget snart forestående weekend er det pinse og for mange betyder det, at der skal besøges familie - både nært og fjernt. Mangler du lidt at fordrive tiden med, så har vi et godt bud. Nu kan du nemlig læse vores blog på mobilen.

KreStoffer.dk med på farten
Hvis du er den stolte indehaver af en smartphone eller en mobil med Internet-adgang, så kan du læse alle vores blogindlæg hvorend du befinder dig. Alt hvad du skal gøre er at gå ind på krestofferdk.blogspot.com/?m=1 og gemme siden som et bogmærke på telefonen. På den måde har du altid let adgang til de seneste opdateringer fra KreStoffer.dk.

Scan bloggen ind på mobilen
Har du en smartphone, kan du spare dig selv for lidt tid ved at scanne koden herunder med din mobil. Den leder dig direkte hen til vores blog, som du nemt kan gemme i telefonen. Hvis du ikke har en app til at scanne koder med, så kan vi anbefale Scan Life eller Google Goggles. Begge apps er helt gratis :)
God pinse til alle
Vi håber I alle sammen får en fantastisk pinse! Skulle der blive tid til at lave et par kreationer i weekenden, så del dem endelig med os på Facebook. Her kan du både uploade billeder og smide kommentarer, samt få en masse god tilbud - kun for fans på Facebook.

Krestoffer.dk på Facebook
Du kan følge os på Facebook lige her. Tryk på Like eller Synes godt om.- KreStoffer.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar