fredag den 17. juni 2011

Drops Supersale med sommergarn

Velkommen til denne uges Fredags-blog! Vi håber I nød pinsen i sidste uge og måske blev der syet og strikket rundt omkring?

Selvom der opstår lidt gråvejr rundt omkring, så er det jo trods alt blevet sommer og solen skinner så meget, at vi er kommet i sommerhumør. Derfor fejrer vi solskinnet med et kæmpe udsalg, som løber helt frem til 12. august.

Drops Supersale Summer giver dig rabat på alle sommergarner og vanen tro skærer vi 30 % af prisen, så du rigtig kan få noget for hænderne i løbet af sommeren. Alle varerne er rullet ind på vores webshop, så du kan allerede nu logge ind på www.krestoffer.dk og se det store udvalg af garner til sommeren.


Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilke spændende kreationer man kan lave. I sidste uge så vi jo en hæklet æggemad på Facebook, som ganske vist kun er til pynt, men mulighederne er uden tvivl mange.

Du kan finde alle sommergarnerne i vores webshop under Garn, men vi har selvfølgelig også mange andre gode tilbud til dig. Kig ind forbi vores webshop og lad dig inspirere til sommerens aktiviteter.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi sender ud når vi har gode tilbud og spændende nyheder. Du kan tilmelde dig på vores forside (se højre side).

God weekend :)

- KreStoffer.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar