onsdag den 21. marts 2012

Nyt stofkatalog på gaden - forår/ sommer 2012Er du klar til en ny spændende sysæsson?
For dig der ikke kan vente er vi allerede nu klar med, med mere en 180 stofprøver som vi har hentet hjem til forår/ sommer 2012.

Vi glæder os rigtig meget til at inspirerer dig med vores mange nye metervarer og tilhørende modeller, som denne gang slår tonen an til en rigtigt spændende sysæsson

Bl.a. har vi fået mange nye smarte jersey prints hjem.Det ny katalog nu som e-book:
Hvis du vil se det nye katalog som e-book klik på:
http://www.krestoffer.dk/stof-stofkatalog-c-41_253.html

Line2Line modeller i nye klæder:
Herunder kan du se et udsnit at de nye modeller vi har syet op til den nye sæssn

Hvis du vil se nærmere på modellerne, har vi lagt et link her:
http://www.krestoffer.dk/snitmoenstre-line2line-modeller-c-188_239.html


Bliv katalog kunde - mere end 180 stofprøverStofkataloget udkommer 2 gange om året, forår og efterår. Men du skal nok være hurtig, da vi kun udgiver et begrænset antal kataloger pr. sæson.

Indholder mere end 180 stofprøver, de nyeste Line2Line mønstre og konkurrencedygtige priser på vores store garnudvalg fra Drops, samt masser af gode og sjove sytilbehørs ting

Bliv katalogkunde for kun kr. 99,
-
Kataloget koster kun kr. 99,- Efterfølgende får du vores katalog tilsendt GRATIS - hvis du har handlet metervarer for min 800,- pr. sæsson.


Dine fordele som katalogkunde:/ Du kan i fred og ro kan studere og føle på mere end 180 stofprøver fra kataloget.    
/ Du får alle de nyeste metervarer - også metervarer du ikke finder andre steder i 

  Danmark    
/ Du får super vejledning og hjælp på mail og telefon af meget kompetent personale    
/ Du kan få et personligt rabatkort, så du får de 10% på metervarer og garn, når du handler
  i butikken i Odense - (få det første gang du møder op i butikken med kataloget)    
/ Du kan samle et syhold eller nogle venninder, og besøge vores butik i Odense - hvor vi er 

  værter og tilbyder råd og vejledning samt lidt kaffte/ the/ brød i en velfortjent pause :)    
     
NB: For at du efterfølgende kan få tilsendt kataloget gratis, beder vi dig kun handle for min. kr. 800,- pr. katalog. Men handler du ikke for min. 800,- pr. katalog, er du naturligvis altid velkommen til at bestille kataloget igen her på nettet. Kataloget udkommer 2 gange om året

Bestil dit katalog allerede i dag og bliv katalogkunde på
http://www.krestoffer.dk/stofkatalog-foraar-sommer-p-2106.html

Er du underviser? Er der mange fordele ved, at handle pr. katalog her hos os. Da katalogerne består af rigtige stofprøver og ikke billeder af stof, kan du og dine elever se og ikke mindst føle på varen.

Du har også mulighed for her på hjemmesiden at se stofferne i større format, da det ved nogle typer stof kan være en fordel at se et større udsnit af varen. Og priserne er absolut konkurrencedygtige. Med kataloget kan du få udleveret rabatkort, som du kan uddele til dine elever, så de også kan handle i vores butik, til samme fordelagtige priser, som i kataloget. Skulle du få brug for rabatkort, sender du os bare en mail, eller ringer til os.

Du kan som mange andre undervisere, samle ordren fra dine elever og bestille på mail eller ringe din bestilling ind. Du får så varerne leveret efter 1-2 dage, hvis det er os muligt, eller når du ønsker det. Du er naturligvis også velkommen til at bestille dine varer her på webshoppen, da de fleste varer som du finder i kataloget også vil være at finde her.
Gør som mange andre undervisere - besøg os i butikken.

Du er som underviser også meget velkommen til at samle dine elever (min. 6 elever) og besøge hos her i butikken, hvor I kan se et endnu større udvalg af metervarer, end dem I ser i kataloget. Samtidig giver vi vore Line2Line mønstre GRATIS med v/ samtidig køb af stof til modellerne.

HUSK venligst at meddele os jeres ankomst i god tid - så kan vi bedre yde den optimale service. Ring evt. og hør hvilke dage der er bedst, da vi også har undervisning i huset og skal have det hele til at passe ind.

Når I besøger os i butikken, kan I også bruge alle vore opsyede modeller som inspiration. Du skal bare aftale tid i forvejen, så vil vi sørge for I får kaffe/te og lidt brød.

Læs mere om vores besøgsarrangement her:
http://www.krestoffer.dk/arrangement-syhold-c-191_203.html

Få bloggen på mobilen:
QR-kode til bloggen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar