onsdag den 13. marts 2013

9 nye Line2Line mønstre

Kalenderen viser marts måned, vi har allerede smagt på de første spæde forårsdage, og foråret og sommeren venter lige om hjørnet. Her på KreStoffer har vi brugt de sidste måneder på at klargøre nye snitmønstre, der passer til den kommende årstid. Det er blevet til i alt ni nye mønstre, som vi kort vil præsentere her.B1204 er en bluse med raglanærmer og bærestykke. Den har små fine læg både foran og bagpå og har en elastikløbegang ved skulderne og forneden på ærmerne og blusen. Vi har syet den op i en lækker silke, der falder godt.

B1205 er en oversize t-shirt, hvor du selv kan vælge, om den skal være med kort eller langt ærme. Den er enkelt og hurtig at sy, men kan alligevel blive et hit hen over sommeren. Vi har syet den op i en hvid jersey med en stor printet blomst i stærke farver. På den måde rammer vi lige ind i sommerens mode, hvor netop både hvidt og mønstret stof hitter.

B1206 er en rund sol med spids. Den er nem både at klippe og sy og lavet i det rette stof, har du på ingen tid en sød og fin overdel. Den har skråbånd i halsen og er lagt op med en fin rullesøm. Vi har valgt at sy den op i en tynd silke med undervandfarver- og fisk. 

B1207 er en lille fin t-shirt med indsnit ved ærmerne. Vi har syet den op i en blomstret jersey.

J444 er en cardigan med flæse. På forstykket er der på mønsterarket tegnet cirkler, der skal syes med elastiktråd. På den måde "tutter" noget af stoffet ud og laver en sjov effekt.  Den er blevet syet op i jersey.

K233 er en kjole med mange skæringer. Her er der mulighed for at lege med mange farver på en gang. Modellen er lavet til fast stof, men kan naturligvis også syes i jersey, hvilket vi har valgt at gøre i denne omgang. 

K234 er en jerseykjole med masser af vidde og en krave der sidder tæt i halsen. Den har desuden store cirkellommer på underdelen. Vi har syet den op i en lyseblå jersey med mørkeblå prikker og kantet lommer og ærmer med en limegrøn ensfarvet jersey.

K235 er en ærmeløs sommerkjole med wienerlæg foran og slids i ryggen. Den kan syes i både fast stof og i jersey, og vi har syet den op i en sød blå jersey med hvide hjerter og i en frisk limegrøn hør.

K236 er en udgave til fast stof af vores populære kjole med små læg på forstykket, som vi lancerede i efteråret. Vi har syet den op i bomuld.

* Her kan du købe de nye Line2Line mønstre (direkte link til KreStoffer.dk/ Line2Line)

** Hvis du skulle få lyst til at lære lidt mere omkring syning og få nogle ligesindede veninder, skulle du prøve vores syskole hos KreStoffer.
- Store lyse og nye lokaler
- Alt i udstyr
- Meget inspirerende undervisere
- Max 12 elever
- Elevrabat på stof & garn

Ring og hør nærmere på tlf.: 65 911 909

Rigtig god fornøjelse :)
Få bloggen på mobilen:
QR-kode til bloggen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar