fredag den 23. januar 2015

Metervarer til de frække unger - slet ikke til at stå for

Butikken bugner af nyhederne til børnene og vi har fundet de allerbedste og hotteste metervarer som med garanti vil være et sikkert hit. Hvis du har i tankerne at sy en fin kjole til din datter eller en sej t-shirt til din søn, skal du slå et smut forbi vores fysiske butik på Klokkestøbervej eller besøge www.krestoffer.dk hvor du kan handle i ro og mag.

Brandbiler og vetaranbiler, enhver drengs drøm. Stoffet med de røde brandbiler vil enhver lille dreng få stjerner i øjnene af og det med veteranbiler vil han også elske. Stoffet er blød og lækkert i en bomuldkvalitet med lycra. Det egner sig godt til at sy en t-shirt i og sammen med et par seje jeans vil enhver lille dreng være klar til at møde verden med et smil.

Pirater og piratskibe, hvilken dreng er ikke også vild med det og her kan du også sy en fed t-shirt eller et par pludderbukser til den lille. De flotte farver og det glade print vil uden tvivl gøre en hver dreng glad. 
Flamingoer og ponyer, flamingostoffet er ikke til at stå for og den turkise klare farve er superflot sammen med den pink og her vil det være oplagt at sy en kjole til prinsessen eller en bodystocking eller heldragt til den lille. Ponystoffet vil være fint til en t-shirt eller en bodystocking eller heldragt.

Kun din fantasi sætter grænser og forhåbentlig er den god, ellers er du velkommen til at kontakte os og vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar