mandag den 9. maj 2011

Godter fra KreStoffer.dk

Her på de seneste har vi hos KreStoffer.dk introduceret en masse nye og spændende produkter. Sideløbende med alle de mønstre, som vores to dygtige designere laver, så udvider vi jo også stof- og garnsortimentet, når vi finder noget spændende.

Men ind imellem sker det, at der dukker noget helt unikt op, som vi bare må have. Det skete, da vi for to måneder siden introducerede Plints elkedel i butikken og på shoppen. Som du kan se her er det en super smart elkedel, som klæder ethvert hjem. Lige nu har vi selv nogle stykker stående i butikken, hvor de pynter blandt stof, garn og andet tilbehør.


For nylig fik vi også en lille sjov ting hjem - nemlig Hello Kitty-knapper. De fås i hvid og pink, og vi synes de er super søde. Hvilken lille pige eller kvinde med en prinsesse inderst inde, vil ikke synes om en fræk lille katte-knap på et stykke tøj? :) De koster kun 10 kroner i vores shop...


Og så har vi også introduceret nogle nye typer garn. Vi har fået nyt garn fra DROPS, nemlig Lace, og så har vi fået både Dales Royal Alpakka og Schachenmayrs Rheuma Thermal Wolle ind i butikken. Du kan se dem alle sammen på vores hjemmeside, hvis du trykker på navnene. Vi synes selv de er nogle vildt lækre garner, men du kan jo selv bedømme.

På gensyn :)

Med venlig hilsen,

KreStoffer.dk

1 kommentar:

  1. Søde knapper, som helt klart ville komme på top ti listen hos yngste pigen - glæder mig til at følge din blog.

    SvarSlet