onsdag den 25. maj 2011

Modekonkurrencen forlænges ugen ud

Først og fremmest vil vi gerne takke alle deltagerne i modekonkurrencen. Vi er glade for og overvældede over, at I har taget så godt imod vores lille tiltag, som forhåbentligt har bragt en smule ekstra sjov til jeres hverdag.

Derfor har vi her i 11. time besluttet at lade konkurrencen løbe ugen ud og øge beløbet på gavekortet. Det betyder altså, at du har ind til søndag midnat i denne uge til at deltage i konkurrencen, hvor du kan vinde et gavekort til en værdi af 200 500 kroner til vores webshop på www.KreStoffer.dk.

Der er kommet rigtig mange gode svar ind, så vi glæder os rigtig meget til at udnævne en vinder på mandag. Vi håber, at I alle sammen vil hjælpe til med at gøre konkurrencen endnu mere spændende ved at invitere jeres venner på Facebook til begivenheden og fortælle venner, familie og kollegaer om modekonkurrencen hos KreStoffer.dk. En konkurrence bliver jo altid mere spændende, når der er flere deltagere :)

Husk også, at du stadig kan nå at ændre dit svar, hvis du skulle være blevet usikker på, om dine chancer er gode nok. Du kan følge KreStoffer.dk på Facebook her og deltage i modekonkurrencen her. Du skal blot skrive dit svar på begivenhedens væg.

- KreStoffer.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar