fredag den 13. maj 2011

Nye spændende mønstre

Hvert år lancerer de store modehuse deres forårs- og efterårskollektioner, som i høj grad dikterer næste sæsons mode. Hos KreStoffer.dk lader vi os inspirere af kollektionerne og kreerer vores egne snitmønstre, så vores kunder kan sy deres eget tøj, som både er anderledes, unikt og moderne på samme tid.

Line2Line
Vores Line2Line-mønstre laves af vores to dygtige designere og undervisere Betina Rosener og Sanne Bisbjerg. De har begge mange års erfaring inden for branchen og blandt andet gennem deres undervisning holder de sig opdateret på modens udvikling og tidens tand. Vores snitmønstre forudsætter, at du kan arbejde rimelig selvstændigt med din syning, da der medfølger en begrænset syforklaring til mønstrene. Tanken er, at de skal være inspirerende mønstre med kreativ frihed og ikke diktere din syning.

Der er for os ingen tvivl om, at vores kunder er den type mennesker, som elsker at omfavne den kreative del af deres sjæl og selv skabe noget nyt. Vores kunder kan lide at udrette noget med deres hænder og lave smukke kreationer. Vi har det på præcis samme måde her hos KreStoffer.dk! Derfor har vi lige nu mere end 180 forskellige snitmønstre i butikken og en stor del af dem kan du finde i vores webshop.

Nye mønstre
For cirka halvanden måned siden fik vi en række nye snitmønstre ind i sortimentet og vi laver løbende nye mønstre, når vi støder på en inspirerende idé. Modehusenes efterårskollektioner er så småt også ved at blive lanceret og præsenteret for branchen. Igen i år vil vi selvfølgelig lade os inspirere blandt andet danske og italienske designs og lave nye spændende mønstre til alle jer med en kreativ sjæl.

Kreativ Syskole
Hvis du sidder derude og føler dig overset fordi du ikke kan sy, men har lysten til at lære det, så fortvivl ikke. KreStoffer.dk's Kreativ Syskole har alle kompetencerne til at lære dig at sy dit eget tøj. Hvad end du er begynder eller erfaren, er der plads til dig i vores syskole. Holdene består af både begyndere og de mere rutinerede og hygger sig gevaldigt sammen, så hold dig ikke tilbage. Skriv dig op til et hold på syskolens hjemmeside www.kreativ-syskole.dk eller send os en mail på info@krestoffer.dk. Vi er allerede nu i gang med at skrive folk op til efterårets hold.

- KreStoffer.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar