torsdag den 5. juli 2012

KreStoffer har fået vokseværk


- men vi flytter kun 100 meter

Glæden er stor her i huset, da det endelig er faldet på plads at vi nu kan se frem til nye store og lyse lokaler på Klokkestøbervej 12, ca. 100 meter fra vores nuværende domicil.

 
Det er gået stærkt:
Da KreStoffer for nogle år siden flyttede fra Dalum til Stærmosgårdsvej 10, havde vi ikke drømt om at vi allerede så hurtigt efter, skulle flytte location igen. Men pga. af den store succes med vores webshop KreStoffer.dk og de mange kunder der nu daglig besøger vores butik, har vi nu måtte sande at logistikken er blevet meget uhensigtsmæssig med aktiviteter på 3 etager. Forholdene er især meget trange i butikken og på vores lager.


 
De nye lokaler:
De nye lokaler på Klokkestøbervej 12 bliver dobbelt så store med en endnu større garnafdeling. Det bedste er nok at alle vore aktiviteter (butik, syskole, webshop, katalog m.m.) vil foregå i ét plan.Mht. syskolen får vi også her forbedret de i forvejen luksuriøse forhold. Endnu større lokaler, direkte adgang til butikken og naturligvis med alt til fri rådighed, symaskiner-overlook-presanlæg og vore egne Line2Line mønstre. Der er også mange andre spændende og inspirerende mønstre til fri rådighed. Vil du vide mere om KreStoffers syskole kan du klikke her

 

Følg med når vi flytter:
Du kan følge med på KreStoffer og på vores facebook:
http://www.facebook.com/KreStoffer.dk når vi ved mere om den endelige dato for flytningen. Lige nu er håndværkerne godt i gang og pga. diverse ferieforhold, kan vi endnu ikke melde en endelig dato for flytning ud. Men vi forventer at det bliver midte august.

 

På glædelig gensyn
Team KreStoffer
v/Betina Rosener
Få bloggen på mobilen:
QR-kode til bloggen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar