tirsdag den 28. august 2012

KreStoffer er flyttet

- og klar til det store åbningsudsalg

Så er vi endelig ved at være på plads i vores nye lokaler på Klokkestøbervej 12

Det er onsdag morgen, alle ”mand” er trætte men spændte, og der er stor tilfredshed at spore i flokken. Vi har knoklet de sidste uger med at få alt på plads. Det hele er lige nu et stort kaos, men vi skal nok nå det! I skrivende stund er vi ved at færdiggøre rammerne til vores store åbningsudsalg.


Det har været nogle hektiske uger for os her på KreStoffer. Siden det blev besluttet, at vi skulle flytte, har det summet af aktivitet ud over det sædvanelige. Dels har vores syskole, webshop og butik skullet fungere som normalt, og dels har vi jo også samtidig været nødt til at flytte tingene undervejs ad 2 omgange, lager den ene weekend og butikken den anden. Det har krævet en del planlægning og knofedt, men det er lykkedes godt for os, og vi håber ikke at vores kunder eller elever på syskolen er blevet særligt berørt af det.Hvorfor flytte?
Når der har været så meget arbejde omkring det, og vi kun er flyttet 100 meter, kan man jo fristes til at spørge: Hvorfor så flytte? Men svaret ligger lige for: Mere plads ganske simpelt. Vores nye lokaler her på Klokkestøbevej er dobbelt så store som de gamle, og vi har nu fået plads til en endnu større garnafdeling, og endnu mere stof i butikken, uden at det er gået ud over atmosfæren i butikken.


Vi har nu fået endnu mere lys og luft omkring os. Syskolen har samtidig fået større lokaler, hvorfra der er direkte adgang til butikken, lokalerne til lageret og websalget er blevet forbedret og meget større, og endelig har vi fået et kreativt rum, hvor vi har masser af plads til at udvikle nye mønstre til vores Line2Line kollektion, sy modeller op til inspiration i butikken og lave vores katalog de to gange om året, det udkommer. Derudover har vi fået endnu bedre parkeringsforhold lige foran butikken.

40% på alt i butikken
Alt i alt, så håber vi at være klar, og vi glæder os til at byde jer velkomne i vores nye butik. Vi åbner på torsdag den 30 august kl. 10.00 med stort åbningsudsalg, der kører i 3 dage (til og med lørdag den 1. september). Her giver vi 40 % på alle varer i butikken. Det gælder dog kun ved fremmøde og ikke ved bestillinger på webshoppen.


Vel mødt
Team KreStoffer
v/ Betina Rosener


 Få bloggen på mobilen:
QR-kode til bloggen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar