fredag den 14. september 2012

Spændende efterår


Så er de fleste af vores lækre nye metervarer kommet hjem på hylderne i butikken og lagt op på webshoppen KreStoffer.dk. Vi har igen i år bestræbt os på at købe ind efter efterårets og vinterens mode og tendenser. Vi håber med dette indlæg at kunne inspirere dig til en idefyldt og kreativ sæson efteråret/ vinter 2012-2013.
Efterårets farver
Generelt er der i år flere farver end de sidste år, og efterårs- og vintermoden er mere levende og energisk end tidligere. Vi ser farver som vinrød, sennepsgul, flaskegrøn, marineblå, lilla, brændt orange og metalliske farver.
Tre tendenser:Som vi ser det, er der stilmæssigt hovedsageligt tre tendenser, der kommer til at fylde modebilledet den kommende sæson.  
Foto 1 - Strik med frynser 
1. Det rå look:
Det er inspireret af arbejdstøj, og Amish folket, økologi og natur.  Her er fokus på varme brune farver blandet med marineblåt og gråt. Der er ru materialer og effekter, og bomuld, hør og silke blandes.
Vi har til dette look bl.a. indkøbt flere lækre uldvarer, stoffer med skind look og "pelsede" stoffer.
Du kan allerede nu se metervaren til modellen på foto 1 her på KreStoffer.dk
  
Foto 2 - 4 flotte eksempler
2. Det klassiske look 
Her er der fokus på det feminine. Materialerne er bløde og smidige og der er feminine prints. Her er detaljer fra lingeri og farverne er vinrød og lilla, med er strejf af lidt mere syrede farver. En perfekt blanding af tætsiddende nederdele og trenchcoats, korte jakker og lette bluser. Til dette look har vi indkøbt flere lækre silker og metervarer, der er gode til både nederdele og kjoler.
Foto 3 - Stof med metal effekter
Metal Look:
Ved det sidste look holdes lav profil med grå farver og strenge linjer, men der er også dyrebare dekorationer og synlige detaljer. Her er en blanding af mat og blankt og silhuetten er minimal og sofistikeret.  Vi har indkøbt flere metervarer med metallisk effekt, der står som god kontrast til mange af de mere mørke traditionelle metervarer.

Endelig er strik og overtøj jo pga. årstiden vigtigt, men lige som sidste sæson er der meget fokus på sweaters, cardigans og overtøj generelt. Vi har derfor indkøbt en del metervarer i lækkert strik og også gode uldvarer.
Foto 4 - Forskellige striktyper
I vores Line2line kollektion finder du mange snitmønste, der kan passes ind til de forskellige stiltyper, og vi arbejder i øjeblikket på højtryk på, at få nye mønstre, der passer til vinterens temaer gjort færdige. De forventes klar til salg på webshoppen og i butikken i starten af oktober. Men allerede nu har vi syet flere modeller op. De hænger klar som inspiration i butikken.

Alt i alt har vi forsøgt at sammensætte udvalget i butikken og på webshoppen, så der er noget for enhver smag, og så der er rig mulighed for at sy lige netop den kreation, du måtte ønske. Som sædvanligt har vi dog et langt større udvalg i butikken end på webshoppen, så kom endelig ind forbi butikken. Hvis I kan samle et hold på min. otte giver vi kaffe, brød, lidt ekstra procenter og gratis mønstre ved køb af stof. I skal bare huske at aftale et tidspunkt først - så kontakt os herom på mail eller telefon.


Venlig hilsen
Team KreStoffer
V/ Betina Rosener
Få bloggen på mobilen:
QR-kode til bloggen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar